23 januari 2012

Kaarten doosje

Voor de challenge van Elke Kaart Een Feestje moest er een doosje gemaakt worden. Via mijn vriendin van de site van kadoosje een ontwerp gedownload en aan de slag. Nadat we tot de ontdekking kwamen dat we eerst het verkeerde ontwerp hadden gedownload de juiste geprint en opnieuw aan het knippen en plakken met de onderdelen. Ik heb het ontwerp wat vergroot omdat anders de kaarten er niet in pasten. Bij het in elkaar zetten van het doosje kwam ik tot de ontdekking dat de verhouding op het printvoorbeeld van Kadoosje ook nog niet klopten en het doosje zo nooit in elkaar paste. De maatvoering zelf maar zodanig vergroot dat het wel paste en uiteindelijk toch een erg leuk kaartopslagwerk gemaakt.

Ik heb het doosje gemaakt van bruine cardstock met designpapier van So Sophie, series Sisters en Happy for You. Verder voor de aankleding lichtblauwe en bruine cardstock en het stempeltje is ingekleurd met Aquamarkers, kleuren: Sangria, Mahogany, Frost Bleu en Aquamarine. Ondanks dat het erg veel werk was ben ik erg blij met het resultaat en heb erg veel plezier gehad bij het maken ervan.
Groetjes Pietsje

4 opmerkingen:

Aletta zei

Wat een prachtige opbergsysteem voor je kaarten.

Gezellig dat je meedoet met Elke Kaart een Feestje.

Groetjes Aletta

anja zei

heel erg leuk,super dat je meedoet.
gr Anja EKEF-DT

Geertje zei

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar je resultaat is heel mooi geworden.
Leuk dat je meedoet met EKEF.
Groetjes Geertje

Renata van Miltenburg zei

Wat kun je soms prutsen met een patroon hè maar het resultaat is ontzettend leuk geworden! Dit staat straks echt gezellig op de plank.

Fijn dat je mee deed met
elke Kaart een Feestje!

Warme groet, Renata