12 februari 2012

Nostalgie

Na een week van erg hard werken, veel reizen en weinig tijd voor hobby vandaag toch lekker bezig geweest met mijn kaarten. Ik ben vandaag bezig geweest met een kaart voor de challenge van Elke kaart Een feestje waarbij volgens een schets een kaart moet worden gemaakt. Nu ben ik al een poosje aan het bedenken om eens een erg nostalgische kaart te maken en daar heb ik me vandaag maar eens met deze challenge op gestort. Heerlijk om eens te kijken tussen mijn designpapier voor leuke inspiratie, cardstock in de bruintinten had ik laatst al aangeschaft en tezamen met de rest aangekochte Aquamarkers moest ik toch wat leuks kunnen maken.

En uit deze middag freubelen is dan de volgende kaart tot stand gekomen:
Het is erg leuk om te doen aangezien ik deze kleuren zelf eigenlijk nooit gebruik. Meestal kies ik rose of rood voor een dames kaart en blauw of groen voor een heren kaart. Heel voorspelbaar eigenlijk. Toch ben ik erg tevreden over deze kaart omdat ik zelf de kleuren erg goed bij elkaar vind passen. Ben ook erg benieuwd wat voor reacties deze kaart oplevert. Jammer dat de kleuren niet helemaal echt overkomen zoals ze zijn maar dat zal ongetwijfeld komen doordat ik de foto's altijd maak met mijn mobiel en geen echte camera.

De gebruikte Aquamarkers zijn: Rose Blush, Golden Brown, Bamboo, Mocha, Gold Ochre, Sepia en Deco Peach. Verder eem beige kaart met twee kleuren bruine Cardstock en een designblokje Vintage bij de Action weg.

4 opmerkingen:

Gretha zei

Prachtige kaart zeg en leuk dat je het afdrukje hebt uitgeknipt.
Ik vind het hartstikke leuk dat je meedoet met de challenge van EKEF.
Groetjes Gretha

Bea zei

Een hele mooie kaart, die kleuren bevallen mij wel, het is je goed gelukt...

groetjes Bea.

Bernadet zei

wat een leuke kaart Pietsje!!
ik vind deze kleurtjes ook zo mooi.
Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij elke Kaart een Feestje!!

anja zei

Je hebt er een leuk kaart van gemaakt. mooie kleuren.
Leuk dat je mee doet.
gr Anja EKEF-DT