4 februari 2012

Rood

Voor de challenge voor de maand februari van het Duymelot designteam is het thema rood en er moeten hart(jes) op de kaart zitten. Nou is mooi rood niet lelijk dus ben ik gaan neuzen in mijn designpapier om inspiratie op te doen. Uiteindelijk is het een combinatie geworden van een blokje bij de Wibra en Action op een rode kaart. Afgewerkt met lint, bloemen, hartjes, en vooral heel veel rood. Ook voor het inkleuren van het stempeltje heb ik veel rood gebruikt.
Ik was gisteren zo leuk bezig met deze kaart dat ik ver na middernacht pas tevreden was met mijn kaart. Even vergetend dat ik vandaag om negen uur weer fris en fruitig op mijn werk werd verwacht, ja, ja. Gelukkig hebben mijn collega's niks gemerkt. Hieronder de gebruikte kleuren van de Aquamarkers:
Celery, Rose Carmine, Deco Peach,Sangria,Mahogany, Flame Red, Sunburst Yellow, Straw Yellow, Eggshell en Scarlett. Om wat kleureffecten te krijgen heb ik verschillende kleuren gemixt. Ik ben benieuwd wat jullie reacties zijn op mijn nieuwe creatie.

Groetjes Pietsje

2 opmerkingen:

Tineke zei

Wat een superlieve kaart Pietsje, leuk dat je meedoet met de challenge van Duymelot!

Groetjes Tineke

Geertje zei

Je hebt een leuke digi gebruikt op dit schattige kaartje. Zo nu en dan nachtwerk is dus niet altijd verkeerd.
Liefs Geertje